Великознам'янська міжшкільна олімпіада

Уже третій  рік поспіль на території  села  Велика Знам’янка  проходе міжшкільна спартакіада, яку організовує Великознам’янська сільська рада та комітет «Спорт для всіх». Змагання проходять у три етапи:  легка атлетика, футбол та військово-патріотична гра «Джура». Команда переможців отримує перехідний кубок.
У цьому році погода ніяк не давала можливості позмагатися, але все ж таки 7 жовтня чотири школи  зустрілися для боротьби. Юні спортсмени докладали всі можливі і неможливі зусилля, щоб захистити честь своєї команди  та школи.


 Привітали спортсменів та їх вболівальників голова сільської ради Кондратенко А.К. та директор Великознам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Баранов В.М.

       
В  першому етапі  проходили змагання з таких видів спорту, як: човниковий біг, біг 60 метрів, стрибки з місця у довжину, метання малого м’яча, підтягування на турніку (хлопці), віджимання (дівчата), перетягування канату та легкоатлетична естафета. До складу команди входили учні 5-9 класів. Суддями були вчителі шкіл. Велику підтримку спортсмени отримали від своїх уболівальників.













                                                                                               Другим етапом змагань  був футбол.

Результати  змагань:
І місце – школа № 1
ІІ місце – школа № 3
ІІІ місце – школа № 2
ІVмісце – школа № 4

Вітаємо переможців!!!

Але це не кінцевий результат. Ще попереду військово-патріотична гра «Джура».